φανταστικά μμε

Η αιώνια επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά

Η μιντιακού περιεχομένου ταινία της Ελίνας Ψύκου έχει πλαστά αποκόμματα εφημερίδων και περιοδικών, τα οποία φυσικά δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον σούπερ σταρ του infotainment που εξαφανίστηκε.

Ο Αντώνης Παρασκευάς ποζάρει -πού άλλου;- στο εξώφυλλο του Status που μοιάζει να έχει φανταστικά θέματα. Η ταινία είναι 2013, οπότε το έφτιαξαν λίγο πριν κλείσει το περιοδικό.

Εμφανίζεται και στις εσωτερικές σελίδες λάιφσταϊλ περιοδικών σε διημεράκια στο Παρίσι με την συμπαρουσιάστρια/συμβία Θεοδώρα Τζήμου, περασμένα μεγαλεία πλέον για τον Παρασκευά.

Μετά, όταν έχει εξαφανιστεί και όλοι ασχολούνται με τους απαγωγείς, δεν εμφανίζεται μόνο στις εσωτερικές σελίδες (εδώ σε ένα τροποποιημένο Έθνος με άνισου πλάτους στήλες!)…

…αλλά και σε πρωτοσέλιδα χτυπήματα σε κυριακάτικες εφημερίδες. Που δεν πέτυχαν και πολύ τη γραμματοσειρά και τον σχεδιασμό (ας μην είμαστε και υπερβολικοί), αλλά πάντως βρήκαν τη λογική του τίτλου αναλόγως του θέματος, χωρίς κιτρινίλα. Ασχέτως του ότι ένας Σταύρος Λιόκαλος/Ψυχάρης δεν θα ησχολείτο με ένα τέτοιο θέμα… (Ο Σταύρος Λιόκαλος είναι συντελεστής της ταινίας).